Options formálja Dzhennifer Lopes

Amerikai stílusú ikon Dzhennifer Lopes az elsőnapon ő sikeres énekes karrierje nőtte ki magát nem csak egy tehetséges színésznő, egy jó énekes és egy elegáns fashionista, hanem vonzó és szexuális személy. Celebrity soha nem hiányzott a férfi figyelmét. És az a helyzet, gyönyörű alakja Jennifer Lopez, aki csillag tartja jó állapotban.

Mivel a színésznő ragaszkodik ő nem vékony, és nemvastag. Dzhey Lo súlya 59 kilogramm. A növekedés az amerikai csillag eléri 165 centiméter. A teljes magassága és a könnyű súly, Dzhennifer Lopes kapott a természet a nőies alak paramétereket. Lány keskeny váll és széles csípő, amely összeget a jövedelem szintje 101 cm. De a derék Jennifer mindig elegáns és többletköltség nélkül kerek, mint Lopez tartja ezen a területen belül a számok 68 centiméter. Ezek az arányok teszik Jennifer felvenni ruhákat gyorsan és egyszerűen. Az énekesnő soha nem volt probléma bármilyen ruhát vagy cipőt. Valószínűleg emiatt a számos jól ismert fashionista ruha olyan nagy, ami segített, hogy elérje az állapot ikonok a stílus.

Az ábra a Dzhennifer Lopes

Szólva alakja Dzhennifer Lopes egészére lehetmeghatározni, hogy száz százalék a kategóriában körte. Annak ellenére, hogy a csillagok nem a mell nagy mennyiségű, a csípője nagyon kifejező. Ugyanakkor a hiánya nem látja Lopez. Éppen ellenkezőleg, ítélve ő szekrény, hangsúlyozva a csípő zóna, az énekes úgy érezte, a természet ajándéka, a saját javukra. Ebben az esetben, Jennifer állítja egy lapos has és karcsú lábak. Még a szülés után két bájos ikrek császármetszéssel paraméterek Dzhennifer Lopes alakja irigylésre méltó. És milyen gyorsan énekes visszanyerték látnivaló terhesség után, arra kényszerítve sok csodálni.

lásd még
  • Dzhennifer Lopes és Aleks Rodriges: újabb részletek az élet a csillagok új interjú
  • Dzhennifer Lopes járni a Hamptons a Aleksom Rodrigesom és gyerekek
  • Francia nyaralás Dzhennifer Lopes és Aleksa Rodrigesa

És talán egy nagy vágy és a vágy, hogy szép és fiatal Jennifer teszi a '43 vonzó és szexi.

Options számok Jennifer lopes1

Options számok Jennifer lopes2

Options számok Jennifer lopes3

Options számok Jennifer lopes4

Options számok Jennifer lopes5

Options számok Jennifer lopes6

Options számok Jennifer lopes7

Options számok Jennifer lopes8

Options számok Jennifer lopes9