Odri Hepbern Magasság Súly

Amikor azt halljuk a nevét Odri Hepbern, miképzelet és az emlékezet elénk egy gyönyörű, törékeny alak, hosszú nyak és a lábak, darázs derék, fejedelmi csapágyat és egy szép arc. világszínvonalú színésznő, divat ikon, márkás Hubert de Givenchy múzsája, az UNICEF jószolgálati nagykövete, és 60 év alatt nem változott a vékony és karcsú.

Okok harmónia Odri Hepbern

Odri Hepbern született Audrey Kathleen Ruston,született május 4., 1929. Gyermekkora éves töltött Brüsszelben, ahol elfoglalták nácik. És ebben rejlik az egyik titka a soványság a színésznő. Ezekben az években, a család gyakran kellett éhezni, lehetetlen volt, hogy még a szükségleti a fiatal növekvő szervezet. Előfordul, hogy a lány az éhezés sem tudott járni, mert a lába megdagadt.

A másik oka a hihetetlen alakja vidámabb. Az a tény, hogy a gyermek Odri Hepbern tanult balettet. Költési a gép naponta több órát, még a megszállás vásárolt hagyományos táncosok karcsú alak egy jól fejlett izomzat, hosszú nyakú, egyenes testtartás. Később, amikor Audrey kezdte eljáró filmeket, el kellett hagynia a szakmai osztályok, de ez akár idős korban tartott étkezési szokásokat gyűjtött balett szabályait, valamint a szeretet a mobil életmód. Tehát, a színésznő bevallotta, hogy bár nem folyamatosan részt vesz minden olyan sport, de minden szabad pillanatot forgatás igyekszik, hogy a szervezet a terhelést, sétálni a kutyát, nem él. Az alapja az erejét, hogy egyszerű ételeket és zöldséget, de néha ez is kényeztetni csokoládéval vagy tészta saláta. Mit Audrey nem evett, így a tészta sütés. A kivétel csak a híres epizód „Álom luxuskivitelben”, ahol Holli Golaytli eszik zsemle, az előtte álló egy kirakat egy ékszerüzlet.

Paraméterek alakja, magassága és súlya Odri Hepbern

A felvásárlás révén az élelmiszer ifjúkorábanszokások és a szeretet az aktív életmód, Odri Hepbern paraméterek gyakorlatilag változatlan maradt az egész élet. A különböző forrásokból, eltérnek 1-2 cm. Tehát Wikipedia nem közölnek adatot magassága és súlya Odri Hepbern, de máshol azt olvassuk, hogy az ő magassága 175 cm, súlya 46-49 kg között mozgott. Az ilyen növekedési ráta és súlya Odri Hepbern a szédítően kis derék csak 51 cm létre ugyanazt a hatást, a törékenységet és világosság a színésznő.

lásd még
  • Emily Ratazhkovski frufru képest Odri Hepbern
  • Örökösei színésznő Odri Hepbern ritkán mutattak képeket a csillagok
  • Enn Heteuey Életrajz

Ha beszélni más paramétereket, majd mint az arány a mellkas-derék-csípő általában azt mutatják, 81-51-89, a mell mérete 1 vagy A cipő mérete 39-39,5 kijelöli az Orosz cipő mérete.

Odri Hepbern Weight1 növekedés

Odri Hepbern tömeg 2 növekedés

Odri Hepbern ves3 növekedés

Odri Hepbern ves4 növekedés

Odri Hepbern ves5 növekedés

Odri Hepbern ves6 növekedés

Odri Hepbern ves7 növekedés

Odri Hepbern ves8 növekedés

Odri Hepbern ves9 növekedés