Viktoriya Bekhem Magasság Súly

Viktoriya Bekhem régóta ismerik, mint egy ikon a stílus és aaz egyik legszebb nő a világon. Azonban sokan mondják, hogy a túlzott, néha arra a pontra, a kimerültség, kóros soványság. Mások egy ilyen alak tűnik tökéletes, mert ilyen arányban magassága és súlya a személy Viktorii Bekhem válik szobrászati, és a test - cizellált jellemzői.

Magasság, súly, alak paraméterei Viktorii Bekhem

Az alapja egy ilyen alak, mint az elvek a táplálkozás,Úgy rakták Victoria gyermekkora óta. Aztán a lány komolyan tanult balettet, és még érettségi után belépett a sorok Arts Theatre College, aki sikeresen diplomázott. Annak ellenére azonban, művészi lány, szerelem az álcázás, a tanárok nem látta hozzávalóval egy nagy balerina, így a fiatal Victoria úgy döntött, hogy átirányítani a figyelmüket felé pop-pop, és hamarosan az egész világ tud róla (abban az időben Victoria Adams), mint az egyik énekes vált kultikus brit lány pop csoport Spice Girls.

Most Victoria négy gyermeke volt, és az ő alakjaMég mindig úgy néz ki, lányos vékony és törékeny. A szeretet Victoria nyomában a rendkívül magas sarkú, gyakran felmerül a kérdés: mi az a növekedés Victoria Beckham, nagyon nehéz meghatározni, hogy egy fénykép. Amikor termesztett 163 cm súlya mindössze 45 kg. Viktorii Bekhem ábra paraméterek kerülnek a következő számok: mellkasi - 86 cm, a derék - 58 cm, csípő - 84 cm.

Diet Viktorii Bekhem

Ez az arány a magassága és súlya nagyon nehézaz úgynevezett egészséges, de Victoria nem érdekli, ő úgy érzi, ellenállhatatlanul ez ilyen vékonyság. Hogy ezek a paraméterek lehetővé teszi elég merev étrend, amely csak 800 kalóriát élelmiszer naponta. Egy ilyen adag nevezhető nagyon szűkös. Alapvetően Victoria eszik csirke és hal párolt zöldség, tenger gyümölcsei és a gyümölcsök (kivéve a banán és a szőlő). Nemrégiben Victoria betartja az úgynevezett lúgos étrend. Ennek lényege abban a tényben rejlik, hogy az összes termékek vannak osztva lúgos, semleges és savas. Tartsa az egyensúlyt savas és semleges termékeket is mentesíti a szervezetet a stressz, és ennek következtében a vágy, hogy felhalmozódnak tartalékok zsír formájában. Az arány közötti savas és lúgos termékeket kell a tartományban 30/70. Az első részben a cukor, vörös húsok, zsírok, kávé, csokoládé, tejtermékek, gyümölcsök, kivéve a citrus. Lúgos közé tartozik a zöld saláták, zöldségek, hüvelyesek, olajos hal, citrusfélék, édesburgonya.

lásd még
  • Mai születésnapok Beckhams Harper Beckham
  • Miért Beckhams csókolni a gyermekek ... az ajkak?
  • Dávid és Viktoriya Bekhem ünnepelte 18. házassági évfordulóját

Mint látható, az arány a magasság és a súly Viktorii Bekhem aligha nevezhető normális, de ez nem zárja ki, hogy a divat ikon és példakép.

Viktoriya Bekhem Weight1 növekedés

Viktoriya Bekhem növekedés tömeg 2

Viktoriya Bekhem növekedés ves3

Viktoriya Bekhem növekedés ves4

Viktoriya Bekhem növekedés ves5

Viktoriya Bekhem növekedés ves6

Viktoriya Bekhem növekedés ves7

Viktoriya Bekhem növekedés ves8

Viktoriya Bekhem növekedés ves9