a Beyonce növekedése

Híres énekes, színésznő, divattervező Beyoncenemcsak a csodálatos dalok, tehetséges szerepek, eredeti gyűjtemények ismerete. Fényes megjelenése és nőies alakja vonzza a figyelmet.

A Beyoncé alakja növekedése, súlya és egyéb paraméterei

A bőr színét Beyoncé szülei kapták - az apja voltAfroamerikai, és anya - Creole. Az énekes apja lemezkiadóban dolgozott, anyám fodrász volt - saját szalonja volt, ráadásul jelmeztervezőként dolgozott. A gyermekkor óta a lány szépség és harmónia légkörében nőtt fel - a szülők stílusosan öltözött szülők elkáprázták a legújabb lányokat. A ház jó zenét hallgatott, ami valószínűleg Beyoncé és nővére csodálatos füléhez és hangjához tartozik.

Beyoncé magassága és súlya csak az ő szavaiból ismeretes:

  • a különböző adatok szerinti növekedés 167 és 169 cm között változik;
  • súly - 60-68 kg.

A súly és a növekedés paraméterei alapján a Beyonce-t nehéz megnevezni. De nem lehet egyetérteni abban, hogy az énekesnek van egy zamatos és nagyon szép alakja.

Milyen növekedésű Beyonce, pontosan ismeri a ruháinak tervezőit. Egyébként, bizonyos forrásokban van információ a csillag alakjának egyéb paramétereiről:

  • az énekes mellkasa - 90-92 cm;
  • derék - 63-66 cm;
  • csípő 97-107 cm.

Hogyan figyel rá Beyoncé?

Beyonce őszintén bevallja, hogy a sportból őnagyon messze. Nem szereti a tornákat, edzés. De szereti feküdni a medencén vagy a tengerparton, sétálni az üzletekben, egy kocsival kedveskedni egy estét tölteni a kandalló közelében. Hogyan képes a Beyonce karcsú, okos és szexi maradni? A titok egyszerű - a lány foglalkozik a gyermekkora óta szeretteivel - naponta táncol, nem csak színpadon, hanem otthon és a táncházban.

Még egy nagyon fiatal személy, Beyonce jazz és balett foglalkozott. A táncos lelkesedés segít Beyoncé-nek, hogy alakját alakítsa, és nyerjen díjat a legjobb koreográfiához.

Az énekes szeret enni finom, de azt is tudja, hogyan kellkorlátozza magát. Például, tudjuk, hogy lánya születése után havonta meghaladta a 20 extra fontot. Ehhez szigorú étrendet "ültetett" - kortyolgatta a házi készítésű limonádét és evett növényi levest. A csillag a "Dreamgirls" film forgatásához is elveszítette súlyát. Aztán 10 napig 9 kg-ot mentett ki, nem csak diétát, hanem teljes tisztító programot is.

lásd még
  • Dzhey Zi kommentálta a kapcsolatot Beyonce, „Ők nem épült egy 100% igazság”
  • Az új album Dzhey Zi „04:44” sokkolta rajongók a kinyilatkoztatásokat az egyéni élet egy csillag
  • Media hangot ikrek nevét Beyonce és Dzhey Zi

Általában, Beyonce saját súlya és növekedési öltönye, és ő ellenzi a hosszú és gyors étrend, mert úgy véli, hogy nagy kárt okoznak a szervezetben.

a bionce1 növekedése

a bionce2 növekedése

a bionce3 növekedése

a bionce4 növekedése

a bionce5 növekedése

a bionce6 növekedése

a baion növekedése

a bionce8 növekedése

a baion növekedése