Travis Fimmel és felesége

Az ausztrál színész aktívan fejlődikSaját karrierje, számos sikeres projektben. Azonban a rajongók egyre inkább érdeklődnek Travis Fimmel, felesége vagy barátnője iránt. És ha a színész életpartnere még nem érhető el, miért.

Travis Fimmel színész életrajza

Travis Fimmel 1979. július 15-én születettAusztráliában. A szülei eddig egy olyan tejtermelő gazdaság volt, amely a nagyvárosoktól jelentős távolságra található. Travis mellett két idősebb testvére is felnőtt a családban. A gazdaságban a gyermekkori élet egy komoly munkával társult, amelyet a gyerekek szinte teljes idejében szenteltek. Még az iskolai tanulás is visszahúzódott a háttérbe. Azonban Travis nagy sikert aratott a labdarúgásban, sőt képes volt bejutni az ifjúsági ausztrál csapat csapatába.

Ez a remény a sikeres sportpályáraez volt az oka annak, hogy a fiatalember a natív farmjáról Melbourne-be költözött, de a trauma akadályt jelentett a Travis Fimmel profi labdarúgáshoz. Ugyanebben az időszakban David Zeltser városában találkozik, aki később egy fiatalember vezetőjévé válik. Meggyőzte a fiatalembert, hogy sikeres modellt és színpadi karriert készíthet, de erre szükség van az Egyesült Államokba.

Travis Fimmel első sikeres projektjea Calvin Klein nevű divatbemutatóval kötött szerződést, amely meghívott egy embert hirdetési kampányban való részvételre. De a fiatalember első színészi tapasztalatai nem voltak olyan sikeresek. Így a "Tarzan" sorozat, amelyben Travis játszotta a fő szerepet, a közönség nagyon hidegen fogadta és hamarosan bezárták. Egy sikeresebb "Szörnyeteg" Patrick Swayze-nel a címszerepben nem tartott sokáig a színész megbetegedése miatt. Travis, aki a főszereplő csapattársának szerepét töltötte be, munka nélkül maradt.

Azonban a karizmatikus ausztrál gyönyörű alakkal és szúrós szürke szemmel észrevette az igazgatókat és a producereket. A kis szerepeket Travis gyakran felajánlotta.

A színész tényleges győzelme volt aTV-sorozat "Vikingek". Travis a Ragnar Lodbrock Viking hódítók vezetőjének szerepét töltötte be. A sorozat, amelynek első évadát 2012-ben adták ki, rendkívül sikeres volt és nagyon népszerű volt. A komoly előadás a nagy filmben Travis Fimmel számára Anduin Lothar szerepe volt a "Warcraft" filmben, amely a világhírű számítógépes játékon alapul. A másik fontos szerep, amelyet Travis dolgozott 2016-ban - Stanislav "Kat" Katchinsky a film adaptációjában a regény által E.M. Megjegyzés: "A nyugati fronton változás nélkül".

Travis Fimmel személyes élete és családja

A színész személyes életéről nem ismerik túl sokat. Mondhatjuk biztosan, hogy Travis Fimmel nem házas. A forgatás időtartamától kezdve az ember inkább magányosan tölt el, leggyakrabban ő az ő anyanyelvéhez. Ott Travis Fimmel kommunikál családjával, testvérek, akik még mindig segítik a szüleiket a háztartásuk vezetésében.

Ha egy Travis Fimmel interjúban beszélgetbarátnőjéhez jön, általában viccelődik, mondván, hogy nem találta meg. Ráadásul egyes válaszaiban a színész meglehetősen lenyűgöző listát ad a választott minőségben. Nem minden lány találkozhat ilyen komoly igényekkel.

lásd még
  • Travis Fimmel növekedési és egyéb paraméterei
  • Travis Fimmel személyes élete
  • Charlize Theron elfoglaltsága: reklám forgatáshoz Dior és fotózásra GQ magazin

Az ilyen érthetőség még pletykákhoz is vezetetthogy Travis Fimmel homoszexuális vagy kék, de ez a változat még nem erősített meg, kivéve, hogy a férfi családi állapota változatlan marad, és nem valószínű, hogy hamarosan elhagyja az agglegények sorát.

Travis Fimmel az ifjúságában

Travis Fimmel a Calvin Klein reklámozásában

Travis Fimmel a The Vikings című sorozatában

Travis Fimmel a Warcraft filmben

Travis Fimmel

Travis Fimmelnek két idősebb testvére van

a színész azt mondja, hogy még nem találkozott a szerelmével

a színész még mindig egyedülálló

vannak pletykák, hogy a színész homoszexuális