El sem tudod képzelni, milyen szörnyű halak lehetnek. Ismerje meg a legveszélyesebb vízi szörnyeket, amelyek a bolygónkon élnek.

Vannak olyan halak, amelyek fogai élesek, mint egy pengeBorotvák, és nem jelentenek kisebb veszélyt az emberekre, mint például egy oroszlán vagy egy krokodil. Az ilyen szörnyetegek nemcsak az óceán mélyén élnek, hanem az édesvizű folyókban és tavakban is, még a sekély vízben is. Ezért, amikor ismeretlen tározóba, különösen a trópusokon valahol belép, nem szabad elveszíteni az éberséget.

1. Fish Pack

Fish Paku1

Fish Paku2

Ez a hal egy méter hosszú éssúlya kb. 25 kg. A fogai hasonlítanak az emberi alakra, de ha ez a hal meg harap, akkor nem fogja megtalálni. Ez a szörny az Amazonas folyókban lakik, de miután megengedte, hogy sportoljon e fajra, Észak-Amerika és Ázsia vizein terjed.

1994-ben, Új-Guinea, kettőA halászok halálát. Találtak teljesen fogazottak, a halál a vér veszteségéből jött. Nem tudta azonnal, hogy melyik vadállat megtámadta a férfiakat, azonban ahogy később kiderült, a hal megcsinálta a csomagot.

2. elektromos akne

Elektromos akne

Ez a lény, mint a kígyó és a hal keveréke,Megtalálható az Amazonában és a dél-amerikai folyókban, és amikor veszély vagy áldozat jelenik meg, akkor áldozataival 600 volt áramfelvétellel. Egy ilyen szint elég ahhoz, hogy megöli az embert.

3. Atlanti tüzes hal

Atlanti óceáni halak

Megjelenésében ez a hal hasonlít a jelenreSzörnyeteg szörnyű kis és éles fogakkal. Súlya 30 kg lehet, és a szeszélyes hal hossza elérheti a 2 métert. A szörny az óceánon él, és a tengeri sziklák között álcázza magát.

Amikor támad, nagy halak nyitják megHatalmas száj, és megfogja a fogát az áldozat testébe. A halak szájába egy labdarúgás lehet, amely nehézség nélkül lenyelni képes. Egy embert nem lehet megmenteni egy ilyen tengeri ragadozótól való támadással szemben, még akkor is, ha egészen lenyelik, mivel a gyomor mérete, ez a rémisztő hal, majdnem a törzsének hossza. Vannak olyan esetek, amikor emberi maradványokat találtak ezeknek a halaknak a gyomrában.

4. Fish-tigris

Hal tigris1

Hal tigris2

A tigris hal vagy góliát igazi szörnyeteg ésAz édesvízi tározók lakói közötti vad ragadozó. Ez a halak elérhetik az 50 kg-os súlyt, és hatalmas éles fogak könnyedén megragadhatják a sérülést. A vérszomjas szörny megtámadja és eleveníti a folyóba csapódott állatokat, és nem tagadja meg a támadást. Alapvetően ez a hal Afrikában él, különösen a Kongói-folyóban és a Tanganyika-tónál.

5. Harcsa Bagarius

Fish Gunch1

Fish Gunch2

Ezt a harcsait ganch halnak is nevezik,elsősorban a Kali folyón, amely India és Nepál között található. Ez egy kannibális hal, ez a fő bűnös a folyó emberek eltűnésében. A harcsa súlya akár 140 kg-ot is képes elérni, és még sok embert is képes támadni.

De az emberek maguk is hibáztatják, hogy a halaz emberi testtől való függőség, mivel a helyi emberek az ókori szokások szerint elküldik az elhunyt halott testét a folyó mentén minden indiai rituálék után ezen a folyón.

6. A forrasztópálca hal

A paryara1 halak

Hal paiara2

A hal paiara vagy a makréla hidrolízis egyszerűensztrájkolja az emberi képzelet határait - ez egy vámpír hal, a valódi Drakula gróf, egy víz lakójának képében. A szörny 1,5 m hosszú és 14 kg súlyú. Az alsó vállig érő hossza elérheti a 16 cm-t, és a saját védőszemétét alkalmazza, pontosan ismeri az áldozat belső szervek helyét. Ezért egy gondtalan ember, aki az Amazon folyókban fürdik, halálos harapást kaphat ebből a rémisztő halból. Nyilván közvetlenül a szívébe vagy tüdejébe ragadja a fogait, és egyszer megölte a zsákmányát.

7. Hal-kő

Halak1

Fish stone2

Szemölcs vagy hal-kő az egyik leginkábbmérgező halak a világon. Ez a tengeri hal a korallzátonyok álcázásának mestere. Maszkol, mint egy kő, homokszórással alulról, és várja a zsákmányt. E halak megélése természetesen nem, de megölni - könnyen.

Mivel ez a hal nagyon hasonló a kőhöz és az élethezez inkább a sekély vízben, a személy jön rá, amiért kapott egy adag halálos méreg. A legrosszabb dolog, ami egy ellenszert megmérgezni hal-kő van, és az emberek meghalnak szörnyű fájdalomtól a méreg nem járt el villámgyorsan, és néhány órán át. Ez a hal gyakori a víz a Csendes-óceán és az Indiai-óceán, valamint a sekély vizekben a Vörös-tenger, így a látogatók egy igazi esélyt, hogy megfeleljen ennek a szörnyeteg, például a népszerű itt: Sharm El Sheikh, vagy Hurghada.

8. A kígyófejek halai

A kígyófejek haljai1

A kígyófejek haljai2

Ez a veszélyes ragadozó hal volt először Oroszországbana Távol-Kelet és a Primorsky Krai folyókban, valamint Koreában és Kínában. De ma a kígyófejek találkozhatnak más országok tározóiból. Ő nem pereborchiv az élelmiszerben, és eszik minden élő lakói a folyók, valamint a kétéltűek. A halak átlagosan 10 kg súlyúak, de vannak olyan egyedek, amelyek elérte a 30 kg-ot. Ha egy személy harap egy ilyen halat, akkor súlyos sérülést okozhat.

9. Vandelia hal

Vandelia fish1

Halak vandelia2

Ez a hal az Amazonas vizein él, és szörnyűember a mérete, paradox módon hangzik. A wandellia húst fogyaszt, és méretének köszönhetően (legfeljebb 2,5 cm hosszú és 3 mm vastagságú) behatolhat az emberi testbe az uréteren vagy az anuson keresztül, és belülrõl megemésztheti a testet, szenvedést és szenvedést okozva az áldozatnak. Ez a hal a vizek és a vizelet illatát veszi fel, mivel ez az élelmiszerforrás. De szerencsére ezek az esetek nagyon ritkák.

10. Piranha

Piranya1

Piranya2

Egy kis és rettenetes piranha van benneArsenal trapezius éles fogak, amelyek lehetővé teszik néhány másodpercig, hogy kiszabadítsa a darab hús. A fogai ugyanolyan könnyedén behatolnak a testbe, mint egy meleg kés az olaj. Ezek a halak legfeljebb 30 cm hosszúak lehetnek, de úsznak és támadják a csomagolásban, és nagyon rövid idő alatt például a tehénvázból csak csontok maradnak. Ha ezeknek a szomorú és vérszomjas halak egy csomagja támad egy embert, akkor valószínűleg nem lesz megmentve.

11. Fish-sündisznó

Fish ezh1

Fish sündisznó 2

Ez a hal igen ismertmérgező, a bőrében, a belekben és a petefészkekben hatalmas mennyiségű tetrodotoxint tartalmaz. Ez az anyag, amely az áldozat testébe esik, hatással van az agyra, ami bénulást, majd halált okoz. Ezért jobb, ha nem eszik ezt a halat. Japánban azonban egy finomság a hal fugu-ból készített étel, ami egyfajta halhéj. De szakemberek képzik őket, akik sok éven át megtanulják megfelelően vágni a fúga, hogy a méreg nem mérgezi meg a húst. De nincs tapasztalata, egy tálon halállal is átadhatja a halált.

12. A pilothouse rámpa

fűrészfogas rámpa

fűrészfog dőlés2

Egy hatalmas fűrészlengő rámpa veszélyes a hosszúorr, amelynek oldalán élesek, mint egy borotva, kelbimbók. Csakúgy, mint a támadás az emberi hét rámpa nem lesz, de van egy érzetét területi védelem és nagyon gyenge látás, így ha egy személy lenne, rossz helyen, rossz időben, a rámpa teljes erődből engedte látta a bejáratnál, és kapcsolja be az áldozatot darált . A veszély abban rejlik, hogy ez a folyó szörny tökéletesen elfedi, és vegyük észre néha lehet túl késő. Azonban ez a fajta áll fenyegeti a kihalás miatt mérgezés természet az emberi tevékenység.

13. Guas halat

Guassee fish1

Guassee fish2

A halhoz képest a többieka képviselők csak kis halak. Guasu nem indok nélkül az úgynevezett "atlanti óriás óriás", mert dimenziói félelmetes. Ez a hal körülbelül 450 kg, és állkapcsa akár 5 m is lehet. Az ilyen minta, akár egy nagy fehér cápa vagy óriás harcsa, egy időben lenyeli egy személyt.