Kína régóta híres a szokatlan hagyományairól, különösen, ha olyan ünnepre vonatkozik, mint egy esküvő.

A kínai sárkányt ábrázoló autókkocsi

A kínai emberek sárkányokat tisztelnek. Bölcs mítikus állatoknak tartják őket. A Közép-Királyságban Lunnak hívják és imádják az ókortól. A kínai legenda szerint a helyi sárkányok voltak azok az ősei, akik Európában éltek. Az utóbbi egyértelműen különbözött a karaktertől - vérszomjas és gonosz volt. A kínai filozófia azt tanítja, hogy a sárkány Yang energiájának szimbóluma. Ráadásul a kultúra mitikus bestiáit mindig egy kígyóhoz hasonlító hosszú test ábrázolja.

A tuple fején egy kicsit, de különbözik a többi autótól - vörös. Valószínűleg ő játssza a fejét, ami a többit irányítja.

Nyilvánvaló, hogy az esküvői autók sárkány formájú mozgása szellemi és bölcs házasságot jelképez. Azt is mutatja, hogy az új család tiszteletben tartja és tiszteletben tartja a hagyományokat.

Kínai esküvői hagyomány1

Kínai esküvői hagyomány2

Kínai esküvői hagyomány3

Kínai esküvői hagyomány4

Kínai esküvői hagyomány5

De ez nem minden. A kínaiak szigorúan betartják hagyományaikat. Összegyűjtöttük a legcsodálatosabbat.

Tervezett sírás

Igen, ez így van. Az ősi kínai szokás szerint egy hónappal az esküvő előtt a menyasszonynak szándékosan sürgetnie kell egy órát minden nap. Egy héttel később egy síró anya csatlakozik hozzá, egy héttel később - egy nagymama, aztán - a menyasszony nővérei, mindez különböző kulcsokban történik. Ennek a szokásnak a figyelembevétele az, hogy kifejezze az eljövendő házasság rendkívüli mértékét. Az esküvő napján a menyasszony sírásának dalát kell énekelni, és mások értékelik, milyen jól sikerült.

5 hihetetlen esküvői hagyomány Kínában

Lövés a menyasszonynak

Az egyéni nem olyan szörnyű, mint amilyennek hangzik. A vőlegénynek három nyilat kell engednie (tippek nélkül, természetesen!) A menyasszonynak. Amikor ez megtörténik, a vőlegény nyilakat vesz fel, és félig eltöri őket, mint az örök szeretet jelei egymásnak.

5 furcsa esküvői hagyományok Kínában

Vörös esküvő

A kínai kultúrában a piros a szeretet színe,jó szerencsét és bátorságot. A kínaiak úgy vélik, hogy az esküvő napján a szín nagyon fontos. Ezért a menyasszony arca teljesen borított vörös fátyol, ő költözik körül egy vörös esküvői autó. A menyasszonynak az esküvői ceremónia mellé csatolva az anya megtartja a vörös esernyőt, amely a termékenységet jelképezi, mindenkor a fején.

5 furcsa esküvői hagyomány Kínában 2

Esküvői torta vágása

Kínában, ahogy van, megszokott az esküvő befejezéseaz esküvői torta és a vendéglátás vendégének ünnepségén. És a sütemények, valamint a gyönyörű és többszintűek. De itt lefelé vágnak - és jó okból, mert szimbolizálja a család sikerességét és jólétét.

5 furcsa esküvői hagyomány Kínában 3