meleg és hideg színek

A színek helyes megválasztása garancia arra,hogy a ruhák vagy a kozmetikumok mindig díszítenek. Az "idegen" színek növelhetik az életkorukat, a bőr egészségtelen megjelenését, a csúnya haj és szemek elrejtését. Míg a "palettája" kiemeli a bőrt, hangsúlyozza a természetes blushot és az ajkak pigmentjét. Ha meg szeretné tudni, hogyan kell kiválasztani a színeket magadnak, meg kell értened, hogyan különböznek egymástól.

Minden árnyalat, ami körülvesz minketa három fő termék származékai: vörös, kék és sárga. Keverésük a második sorrendet adja: narancssárga, zöld és lila. Segítségükkel tetszőleges hangot kaphat a spektrumtól.

Hogyan lehet azonosítani a hideg és meleg színeket?

A legprimitívebb osztályozások azt sugalljákA sárga-narancssárga-piros rész a sötétben sötét színt és hideg-kék-zöld-lila színt veszi figyelembe. Ez nem teljesen igaz, hiszen az ilyen tiszta színek, mint általában, csak képek. A gyakorlatban minden más: a ruházati tervezők például érdekes, összetett, vegyes lehetőségeket használnak. A különbség a hideg és meleg színárnyalatok között az, hogy mindegyiknek van: hűvös kék vagy meleg narancssárga.

Fontos megérteni és emlékezni, hogy minden szín - kék, lila vagy piros - lehet melegebb vagy hidegebb, és minden esetben kiválaszthatja az árnyalatot.

Milyen meleg színek vannak?

 1. A sárga: mustár, homoktövis, színes, curry, sáfrány, ámbra, kén-sárga, napraforgó, méz és tojássárgája színe.
 2. Vörös: tégla, korall, rézvörös, tüzes vörös, paradicsom, mákvörös, cinóber, gránátalma és hasonlók.
 3. Zöldben: olíva, kaki, körte, hárs, mirtusz, a zöldborsó, az erdei zöldek és mások színe.
 4. Kéken: égszínkék, benzin, moraj angolna, búzavirág kék, türkiz, védő kék, tengeri hullám és így tovább.

Mik ezek a hideg színek?

 • Sárgával: citrom, sárga színárnyalat, szalma vagy sápadt, és így tovább.
 • Pirossal: bíbor, bor, lila, bordó, cseresznye, málna, rubin, alizarin és mások.
 • Zöldben: smaragd, malakit, tűlevelű zöld, füstös szürkés, üveg és mások.
 • Kék színben: zafír, kobalt, indigó, kék kék, ultramarine, jeges kék.
 • </ Ol> Színtípusok a megjelenés és a szín

  Annak meghatározásához, hogy a ruhák milyen meleg vagy hideg színei alkalmasak Önnek, meg kell értenie, hogy melyik négy színtípushoz tartozol:

  tavasz. Meleg színtípus. Az ilyen típusú emberek könnyű, átlátszó, bronz-arany vagy elefántcsont bőrrel rendelkeznek. A szemek általában kék, zöld vagy édes. A haj a fénytől a sáfrányig terjedhet: lehet szalma, mézréz vagy aranybarna fürtök.

  ősz. A második meleg szín. Bőr - átlátszó fehérből kissé aranyba. A szemek lehetnek világoskék, és az egész aranybarna tartomány (sárga, barna, piros, stb.). Az "ősz" szőrzet meleg árnyalatokat is tartalmaz: réz-arany, vörös és vörös gesztenye és hasonlók.

  meleg és hideg színek1

  tél. Ez a hideg színtípus hibátlanul különbözikPorcelán bőr, amely szinte mindig kékes alapon finom. Szemek - a jeges kék, szürke vagy barna árnyalatok (vannak azonban és zöldek). A haj mindig kontrasztos, sötét (a sűrű gesztenyétől a kék-feketeig).

  nyár. Ennek a színtípusnak a képviselői tejszerű,sápadt vagy olíva bőrt, de mindig hideg podtonóval. Szemek "hűvös": szürke, szürke-kék, világoszöld. A haj világosbarna is lehet, piszkos árnyalattal is. De még akkor is, ha a "nyári" fürtök sötétek, a "piros" még mindig nem létezik - mint a "tél", mindig ezüstös-szürke alapra vezetik őket.