pizsama egyszarvú

A gyermekkorból mindannyian legalábbis azt akartukegy pillanatig egy mesében, fantasztikus világban találja magát, ahol minden álmunk életre kel, az irreális valósággá válik. És hagyja, hogy a szkeptikusok azt mondják, hogy lehetetlen, hogy bolond, hogy elpazarolja az idejét valamire, ami soha nem fog valóra válni. Azok, akik még mindig hiszik, hogy még a legközönséges nap is mágiává válhat, tudják: ez annyira kevés. A mesék kis dolgokból állnak, és az egyik összetevője szokványos ruhákká válhat. Különösen, ha ez egy pizsama egy aranyos egyszarvú képével, a lény, aki képes teljesíteni a legtitkosabb vágyakat is.

Női pizsama-jumpunvert "Unicorn" vagy kigurumi

Eleinte hihetetlenül szép ruhák aludnikedvenc rajzfiguráinak képe jött létre a gyerekek számára. Nem is olyan régen a világ látta, hogy kigurumi, egy teljes méretű öltöny, amely pizsamákként és otthoni ruhákként szolgálhat. A legérdekesebb dolog az, hogy Japánban ilyen ruhákban sokan nem haboznak megjelenni az utcán. Továbbá, a pártok szerveződnek, a ruhák kódja vicces pizsama.

A legfontosabb ebben az egészben az, hogy benne vannem csak meleg, hangulatos, de vonzó is. Tehát, ha a legváratlanabb pillanatban valaki eljön, hogy meglátogasson, nem kell a lakás körül járnia, hogy megfelelő ruhadarab találkozót keressen. Te leszel a világ legédesebb pizsama-jelmez egy egyszarvú formájában, melynek szépsége nem okozhat mosolyt, még az öntelt embertől is.

Kis árnyalatok

Ma, amit csak nem fogsz találkoznipizsamák-egyszarvúak: egy dagadt tumorral, nagy fülekkel és hatalmas puha szarv a kapucnivalon. Mindez természetesen különleges ruhát kölcsönöz, de látja, hogy alvás nem lesz kényelmes. A jelmez előnyben részesítésével fontos megjegyezni, hogy benne alig tudsz aludni, de azért, mert az "Unicorn" pizsama bármilyen méretes részletekkel jobb ruhát viselni.

Ha igazán szereted a szokásos pizsamát, amely olyan nadrágokból és pulóverekből áll, amelyek kis tündéri ló képével vannak díszítve, akkor nem akadályozza meg, hogy elaludjon.

Fontos megjegyezni a helyes anyagválasztást, aaki alvóruhát készített. Először is természetes szövetnek kell lennie, ami miatt a bőr nem fog viszketni, és a szervezet képes lesz lélegezni. Ha a készítmény szintetikus, akkor annak tartalma nem haladhatja meg a 15% -ot.

pizsama unicorn1

pizsama unicorn2

pajama unicorn3

pizsama unicorn4

pizsama unicorn5

pajama unicorn6

pizsama unicorn7

pajamas unicorn8

pajama unicorn9