Az ikrek nevei

Könnyű néhány pár számára, akik a gyermek nevét választjákmég nehezebbé válik, ha az ikrek megjelennek a fényben. Végül is, minden szülőnek gyermekeinek gyönyörű neveket kell kérnie, amelyekkel minden rokon nagyon boldog lesz, de a választás mindig az apa és az anya számára szól.</ P>

Nevek fiúk és lányok ikrek számára

A szülők gyakran hívnakkülönböző nemű gyermekek mássalhangzókkal. A teljes nevek természetesen változóak. De rövidítik, vagy apró, simogatják, úgy hangzik, mint Tanya és Vanya, Lyonya és Lilya, Dasha és Sasha. Vannak, akik újszülött ikreknek nevezik Ádámot és Évát, bár az egyház nem mindig fogadja el.

Előfordul, hogy a szülők hasonló neveket adnakTwins - Valentine és a Valentin, Alexander és Alexander, Eugene és Eugene, Valery és Valerij. Úgy véljük, hogy a babák ilyen nevek nagyon kötődnek egymáshoz, bár ugyanaz mondható el a másik iker, mert a nagyon fogantatás együtt.

Az ikrek lányainak nevei

A statisztikák szerint a szülők úgy hisziksürgősen fel kell hívni a lányokat, vagy minden esetben egy levelet: Anastasia és Alina egy nagyon gyakori pár, valamint Marina Angelina. Egy másik érdekes változat az Eva és a Zoya - nevek három levélből és jelentése "élet", de csak a különböző nyelveken.

A férfiak ikrei

Az elmúlt években volt egy olyan tendencia, hogy nevét a gyerekek régi szláv nevű vagy azok, akik kend gyerekek a múlt században. Jaroszláv és Szvatoszláv,

Gyönyörű nevek az ikrek számára

Mstislav és Wenceslas, vagy Vanya és Vasya, Makar és Nazar. Kívánatos választani a mássalhangzók nevét, amelyeknek van valami közösége egymással.</ P>

Az ikrek megfelelő nevét választanádhogy egy patronimának és egy vezetéknévnek felelnek meg. Abszurd üldözni a hipermodern neveit idegen eredetű, hülyén hangzik a nevünket, és a gyermeknek kell elviselniük, mert ez a gúny társaik.

Ha igazán szeretne gyönyörű neveket választaniikrek, mint például Nicolett és Sabrina, vagy Augustine és Adrian, akkor találkozniuk kell egy nem orosz névvel és patronymikával. Csak egy ilyen tandemben szokatlan név lesz releváns hazánkban.