szex a méh eltávolítása után

Sok nő, akik már átmenteka méheltávolítás vagy mi az, gondolkodj azon, mi lesz a szexuális élet a méh eltávolítása után, függetlenül attól, hogy maguk és partnereik ugyanazokat az érzéseket élvezik-e.

Mikor lehet a szex a méh eltávolítása után?

A műtét után az orvosok azt javasolják, legalább hat hétig, hogy tartózkodjanak a szexuális aktivitás is van késleltetett varratokat a műtét után.

A méh eltávolítása után szexuális érzés

A törött méhű nőknél a szexuális élet nemnem különbözik az egészséges női képviselőktől. Természetesen a hysterectomiát követő első hónapokban a nők szenvedhetnek némi fájdalmat a nemi közösülés során, de végül elszalasztják magukat.

Mivel a női erogén zónák a hüvely falán és a külső nemi szerveken helyezkednek el, a méh eltávolítása utáni szex továbbra is ugyanolyan élvezetet nyújt.

Ha egy nő el van távolítva a méhheza hüvelyben, akkor a szex alatt fájdalmat okozhat. Ha egy nő méhét eltávolítja a mellényeivel, akkor nem hagyhatja abba az orgazmust.

A fő probléma ebben a helyzetben lehetmég inkább a pszichológiai szempontok képviseletére. Egy nő, aki egy hysterectomiát kapott, nehezen lazíthat, és ezért élvezheti a szexet. Ebben a tekintetben csökkentheti a szexuális vágyat. A libidó problémái a hormonális rendellenességekkel összefüggésben is előfordulhatnak, ha egy nő nem veszi fel az orvos által ajánlott hormonkészítményeket.

De a nők többsége (kb. 75%) megtartjaa szexuális vágy erőssége ugyanazon a szinten, és némelyek is megtapasztalják erősítését, ami leggyakrabban a kellemetlen nőgyógyászati ​​tünetek és a műtét utáni kényelmetlenség kiküszöbölése.