a szűz vagina

Mint tudják, a szexuális tevékenység kezdetekorEgy nő szaporodási rendszere valamilyen változáson megy keresztül. Először is olyan hüvelyre vonatkozik, amely kissé változik. Nézzük közelebbről a reproduktív rendszer ezen szervét, és különösen a szűz hüvely szerkezetének sajátosságait fogjuk megragadni.</ P> A hüvely szerkezete a lányokban

Tehát az újonnan születettújszülött lányok, ennek a testnek a hossza mindössze 3 cm, sőt, maga a hüvely bejárata nagyon mély és gyakorlatilag függőleges irányú. A megjelenés úgy néz ki, mint egy tölcsér.

A hüvely falai szorosan egymáshoz tapadnak. Mindez annak köszönhető, hogy a kis medence izomzata még mindig nagyon gyenge. Körülbelül 1 év, a hüvely hossza körülbelül 1 cm-rel nő.

Csak ebben a testben lévő 8 éves korában lehet felfedezniaz úgynevezett összecsukható, amely minden női hüvelyre jellemző. Ez annak köszönhető, hogy megváltozott a test mérete a munkafolyamatban, valamint a nemi közösülés során a nőknél.

A virgin hüvelyméretének legnagyobb növekedése körülbelül 10 évvel kezdődik, és már 12-13 éves kor között eléri a 7-8 cm-t.

Hogyan változik a hüvely a pubertás megjelenésével?

Ha beszélünk arról, hogyan néz ki a hüvelya szűz, majd a szerkezetében talán az egyetlen jellemzője - a himnusz. Ez a nyálkahártya szeptum, amely megvédi a belső nemi szerveket a külsőektől, és megakadályozza a kórokozó mikroorganizmusok behatolását beléjük. Az első szexuális viszonynak megszakad a formáció, melyet gyakran kismértékű vérkeringés kísér.

Ha arról beszélünk, hogyan néz ki a szűz hüvelyébe való bejárat, akkor rendszerint kisebb méretű, mint a szexuális nők.

milyen a vagina hüvelye?

Általában a szűz vaginája és már tapasztalta nők nem nagyon különböznek egymástól. Mérete nagyobb, a hossza enyhén emelkedik, még a gyermek születése után is. Mivel a nőknél a mirigyek nagy száma miatt nagyobb mennyiségű nyálkahártyát észlelnek, ami a hidratáláshoz szükséges.</ P>

Így azt a következtetést lehet levonni, hogy a főaz ilyen reproduktív szervekben bekövetkező változások, mivel a hüvely a női test genitális működésének biztosítására irányul. Ezt elsősorban a méretének megnövelésével, elsősorban a hormonális rendszer munkájának köszönhetően, amelynek hatására változások következnek be ebben a szervben.