Azok számára, akik még nem választottak, bármilyen mintatöltse a vállát, vagy más testrészt, és csak kíváncsi, leírjuk ebben a cikkben a tetoválás, hogy meg kell hozni a szerencse és gazdagság a tulajdonosainak.

Az ókortól kezdve az emberek a föld különböző pontjain vonultak fela test mágikus rajzai és jelzései, amelyek különböző akciókat szimbolizáltak. Például néhány képnek el kell távolítania a gonosz szellemeket, mások - jó szerencsét vonzanak, mások - a termékenységet és a profitot jelképezik. De a modern ember, éppúgy, mint több ezer évvel ezelőtt, hisz a különböző natív rajzok erejében, amelyeket ma tetoválásnak neveznek.

Tetoválás állatok formájában

Leo. Nem kétséges, hogy a testvérek tetoválómestere által ábrázolt vadállatok királya nemcsak jó szerencsét hoz, hanem a szellem erejét és az önbizalmat is.

tetováló oroszlán

FOX. A ravasz vörös hajú állat hozza a sikereket és a jólétet. Sokan azt mondják, hogy a róka segíti a vállalkozókat és az embereket vezető pozíciókban.

róka tetoválás

CAT. A tengerészek hiedelmei szerint a macska jó szerencsét hoza siker az üzleti életben, ezért a fedélzeten mindig magukkal vették a farkas barátját. És akik nem tudnak velük mindenütt élő macskát elszállítani, képesek lesznek felidézni a testén lévő képét, és nem a szerencsével.

macska tetoválás

Delfin. A tetoválás ebben a dicsőséges állat formájában nemcsak a szerencse szimbóluma, hanem a szabadság, valamint a védelem.

tetováló delfin

GOLD FISH. A vágyak leghíresebb előadója biztosan segít az üzleti életben és jó szerencsét hoz.

aranyhal tetoválás

MARINE CONEK. Ennek a tengeri lénynek a képe nem csak a sikerhez, hanem a szerencsehoz is hozzátartozik tulajdonosa számára, minden vállalkozásban akadályok leküzdésére.

tetováló seahorse

A rénszarvas. Ez a nemes állat az ókorban nagyon tisztelte a különböző nemzetiségek, az emberek azt hitték, hogy a kép hoz pénzt és szerencsét.

tetováló szarvas

Elefánt. A testen ábrázolt fenséges állatnak szerencsét, nagylelkűséget, türelmet, jólétet és boldogságot kell hoznia.

tetováló elefánt

Pókember. Annak ellenére, hogy sokan félnek tőlüklények, és még egyszer jobban szeretne szembenézni velük, a pók formájában megjelenő tetoválást betegségek és veszélyek amulettjének tartják, és szerencsét és szerencsét is vonz.

pók tetoválás

Gyík. A gyors és hidegvérű gyík erőt, szerencsét és jólétet hoz az üzleti életben.

tetováló gyík

Béka. A béka képe ma a legnépszerűbb. Úgy vélik, hogy a zöld ugrás gazdagságot és szerencsét hoz minden erőfeszítésben.

tetováló béka

Csiga. Annak ellenére, hogy csúszós és lassúlétrehozása, van egy védőhéj, amelyben elrejtheti a bajból. Ezért a csiga szimbolizálja a varázst, a védelmet, a kitartást és ennek megfelelően a jó szerencsét.

csiga tetoválás

Tetoválás rovarok formájában

Istennek háza. Ez egy minden idők legkedveltebb rovar "működik", mint a gonosz szemmel és a károkozás elleni védelem, szerencsét és jólétet vonz.

katicabogár tetoválás

BEE. A munkás-méh szükségszerűen hoz magának sikereket és segít a nehéz élethelyzetek megoldásában, ennek a rovarnak a képe is a szorgalomról, a pozitív és a napsugárról szól.

méh tetoválás

Skarabeus. Az ókori hitektől azt hitték, hogy ez a bogár szimbolizálja a szerencsét és a szerencsét.

Scarab bogár tetoválás

DRAGONFLY. Azt mondják, hogy egy szitakötő kép a testen segít az élet jobbá tételére, a jólétre és a jólétre.

szitakötő tetoválás

Tetoválás madarak vagy tolluk formájában

Lenyelni. A madár képe népszerű talizmán, a fecske szerencsét hoz és szimbolizálja a lélek, a remény és a szeretet fiatalosságát.

tetoválás fecske

PHOENIX. Akármi is történik, a főnix madár mindig újjászületik a hamutól, így a kép az akaraterő, az újjászületés, a halhatatlanság és a jólét jelképe.

Phoenix Tattoo

Colibri. Egy kis szorgos madár nagyon szép, ezért ez a talizmán erejét, energiáját, javítja a pénzügyi helyzetet és szimbolizálja a szorgalmat.

kolibri tetoválás

A BAROMFI SZEMÉLYE. A tollak mindig viselték ruhájukat és hajukatIndiánok. Úgy gondoljuk, hogy ezek a karakterek, hogy a gazdagság és a szerencse, de ez nem vonatkozik a tollak a páva, mint azok a „jutalom” a fordított hatást, és elfordulni a jó szerencsét.

madár toll tetoválás

Tetoválás növények formájában

Makk. Ez az "erős táplálék" szimbolizálja az erőt, az egészséget, a szerencsét és a férfiasságot.

tetováló makk

Lóhere. Három vagy négy szirmokkal kell rendelkeznie, és mindenki gyermekkorából tudja, hogy ez a növény jó szerencsét és sikereket hoz.

tetováló lóhere

LOTUS. A lótuszvirág jelképezi az akadályok sikeres leküzdését és a célok elérését, és nagyon szépen néz ki a testen, különösen a nőiben.

lótusz tetoválás

Orchidea. Ez az egyediség virágja, amely a gazdagságot és a gazdagságot hozza gazdájával.

tetováló orchidea

Pitypang. Egy kép a testen egy szép virág formájában pozitív, pozitív energiát, szerencsét és sikeres életet eredményez.

pitypang tetoválás

Tetoválás mitikus teremtmények formájában

UNICORN, PEGAS. Ha ezeket a tiszta mitikus teremtményeket ábrázolod a testeddel, akkor sikerre, kedvességre, tisztaságra és mágia darabokra viszed magad.

Pegasus tetoválás

Sellő. A vitorlázók és a vitorlázással járó emberek gyakran szerencsésekkel és sikereikkel töltik össze a sellőket.

egy sellő tetoválása

DRAGON. Sárkány sok kultúrában - nem csak egy szimbólum a jó szerencse és a jólét, hanem a bátorság és az erő, és ráadásul ezt a mesés lény - őre ellen a gonosz szellemeket.

sárkány

Tetoválás tárgyak formájában

Patkó. Mindenki tudja, hogy egy fordított patkó vana siker és a jólét vitathatatlan szimbóluma, minden ősünk ilyen tárgyat őrként tartott. Persze, ha egy patkó képét a testre rakod, akkor is szerencsének lesz a szimbóluma.

patkó tetoválás

RÉSZVÉNYEK, KÁVÉ. Kétségtelen, hogy a pénz képessége gazdagságot és jólétet hoz a tulajdonosnak.

bankjegy tetoválás

INFINITY SIGN. Ha egy ilyen jel formájában tetováltatsz magadat, akkor a sikerre és a pénzügyi jólétre van ítélve. Továbbá az "invertált nyolc" védi tulajdonosának egészségét.

végtelen tetoválás

Koponya. A koponyát a legkorábbi időkből az amulettnek és a jólét jelképének tekintették.

tetováló koponya