otthoni tervezés 0

Sokan álmodnak arról, hogy gyönyörű vidéket élvezhessünkház, tökéletes zöld fű a veranda előtt és egy szép kerítés, és mindezt a ragyogást tárolja a meghívott beavatkozásoktól. Persze, hogy ilyen kép legyen, mielőtt a szemed a csata fele. De még mindig világosabban kell képviselnie a tervezést, hogy otthonos otthont hozzon létre, nemcsak belül, hanem kívül is.

Tervezzünk egy vidéki ház tervét

Alaposan meg kell vizsgálni a ház külső kialakításának tervezését. A jövő házának megtervezésének szakaszában vagy a szabványos projektek kiválasztásakor néhány alapvető kérdést kell megoldania:

  1. Melyik stílusban szeretné teljesíteni házának homlokzatát?
  2. Milyen építési és dekorációs anyagokat kíván használni?
  3. Szeretné, hogy a ház teljes mértékben megfeleljen az utcai meglévő épületeknek, vagy az általános háttérrel szemben áll, és mennyire fényes ebben az esetben építészeti szempontból.
  4. Mi lesz a színpaletta és a külső dekoráció jellemzői?
  5. Milyen egyéb tárgyak fogják körül a házat (garázs, gazdasági épületek stb.), És mennyire fontos az, hogy mindegyik közös közös egységet alkot.

Kétségtelen, hogy a külső ház tervezési lehetőségei elképzelhetetlenek, különös tekintettel a befejező anyagok és a stilisztikai irányok hatalmas választékára, amelyek segítségével segítségükre lehet.

A befejező anyagok és a ház falainak kialakítása kívülről

Ha a magánházak homlokzatainak osztályozását a befejező lehetőséggel veszi figyelembe, azonnal meghatározhatja a 2 fő módszert - befejezve a természetes és a mesterséges anyagokat.

A ház külső kialakítása, fából készültmindig esztétikailag kellemes, gyönyörű, meleg és megbízható. Természetesen a megfelelő fa kiválasztása és a megfelelő gondoskodás. A fa jó hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, hozzájárul a kellemes mikroklímának a házban való létrehozásához, mivel a ház falai lélegeznek. Ezen kívül a fa homlokzat mindig nagyon szép és hangulatos, közel a természethez.

Ami a stílus irányokat, a fávallehet nagyon sok - egy egyszerű falusi ház egy modern ház stílusában high-tech. Alpesi faház, francia Provence, angol ország, orosz faház - mindezek a házak fából készült díszítőelemei a házakon kívül vannak.

otthoni tervezés kívül 1

otthoni tervezés kívül 2

ház tervezés kívül 3

Egy másik természetes anyag a dekorációhoz - kő,természetes és mesterséges. Ez a kivitel kétségtelenül a legtartósabb és megbízhatóbb. A vad kő vagy annak mesterséges analógjája mindig drágábbnak és bemutathatónak tűnnek, ami a gazdag jó jóllakottságról és kiváló ízlésről szól.

Ebben az esetben teljesen lezárhatjakülső falak, és kombinálják a kő és más befejező anyagokat. Ugyanakkor a végeredmény elképesztő lesz. Stílusok, amelyek elfogadják a kőbevonatokat - ország, faház, gótika és még sokan mások.

ház tervezés kívül 4

ház tervezés kívül 5

ház design kívül 6

Nem kevésbé vonzóak a házak terveikívül egy tégla. A klinker téglák általában nemrégiben egyre népszerűbbek, mivel ez az anyag környezetbarát, tartós, tartós, képes védeni a ház külső falát bármilyen időjárási eltéréstől.

Az ilyen ház tervezése szigorúan kivitelezhetőAngol stílusú vagy klasszikus. Még inkább modern városi stílusok fogadják el a téglát, mint a ház külső díszítése.

otthoni tervezés a 7-en kívül

ház tervezés kívül 8

ház tervezés kívül 9

A házak kivitelezésének kevésbé drága módjahívja a gipszet. Például a díszítő gipszkel díszített egyszintes ház kialakítása nagyon jól mutatható ki, miközben nem fog sok pénzt eltölteni, és szinte bármilyen stílust alakít ki, akár klasszikus, akár modern high-tech stílusban.

otthoni tervezés a 10-en kívül

házépítés kívül 11

otthoni tervezés külső 12