hogyan kell mosni egy bőrkabátot

A bőrköpeny mosása szigorúan tilos! Mosás után a bőrdzseki elszíneződhet, a festék - kiszállhat és a bőr - elveszítheti a védőréteget. Ebben az esetben nem tény, hogy a foltokat megmossák. Általában a bőrköpeny mosása a megfelelő módja annak, hogy egy dolgot küldjön a kukába.

Lehetőség van egy bőrkabátot kézzel mosni, finoman tisztítani a foltokat a vízben?

Sem kézzel, sem írógéppel, sem finoma mosás nem ezt teszi. A bőrt soha nem törlik és semmilyen körülmények között sem. Nem lehet megfelelően lemosni bőrkabátot. A kabátot csak tisztítani lehet. Nem feltétlenül a tisztító, sok foltok eltávolíthatók és otthon, de törlődik bőráruk nem lehet!

Íme néhány titok a bőrkabát tisztításához:

 1. Víz és szappan használható, de lehetetlen meríteni a kabátot bennük.
 2. A szappan és az ammónia vízoldatában egy szivacs mártott, és finoman megragadja a kabát felületét.
 3. Glicerint tartalmazó vizes oldat visszakapja a kabát ragyogását és jól ápolt megjelenését.
 4. Ammóniával vagy glicerinnel ellátott szappanoldattal való kezelés után a kabátot ricinusolajjal átitatott szalvéta törölje le.
 5. Egy másik megfizethető és gyors módja annak, hogy frissítse a kabátot, hogy egy samponos oldattal áztatott szivaccsal törölje fel a felületét.
 6. A kicsit megvert tojásfehérje visszaállíthatja még egy nagyon régi bőr dolog fényességét.

Hogyan tisztítsunk meg egy könnyű bőrkabátot?

A világos színű kabát tisztításához keverje össze a benzin és a fehér magnézium-por. A kapott keveréket a kabátra visszük fel, és gondos mozgatással eltávolítjuk egy ruhaszemcsével.

Hogyan lehet megszabadulni a hegek a bőrön?

A bőr viselésének folyamata törlődik, különösen aa könyök, a vállak a pántok alatt a zsákok, a mandzsetta és a gallér, valamint a közelben a kötőelemek. Vissza az eredeti megjelenés kabátja segít egy normál átlátszó cipő krémet. Alkalmazódik a kopásnál. De a mandzsetta és a gallér használata krémet nem olyan kényelmes, mert hagyja nyomait ruhák, vagy a karok vagy a kéz. Sokkal kényelmesebb a narancssárga héjjal történő bilincsek eltávolítására. A szükséges bőrterületeket egyszerűen törölni kell egy friss narancshéj külső oldalával.

Hogyan lehet eltávolítani a zsírfoltokat a bőrkabátból?

Ennek számos módja van:

 1. Keményítő, kréta, talkumpor. A foltokat a bőrkabáton mossa le,elegendő keményítőpor, kréta és talkum (vagy baba por) keverékét használni. A port fél órán át a foltra helyezzük, majd ecsettel alaposan megtisztítjuk. Só alkalmazása a foltok eltávolításában nem ajánlott, mivel a finom bőr könnyen megsérülhet a sókristályoknál, és karcolásokat hagyhat a kabáton.
 2. Eszközök mosogatáshoz. Ha a folt régi, a mosogatószeres mosogató meg fogja birkózni vele. A bőrt egy szivacsra és egy szivacsra helyezzük

  foltok bőrkabáton

  törölje le, majd a maradék anyagot eltávolítja nedves ruhával.
 3. Burgonyakeményítő. Kashitza a burgonyakeményítőből - kitűnőeszközök a zsíros foltok eltávolítására a bőrön. Ez egy szennyezett területre, enyhén dörzsölve, és 15-20 percig marad. Ezután eltávolítja a nedveket, és a bőrt benzinnel törli.
 4. Tisztító szalvéták monitorokhoz. A friss folt eltávolítható szalvétákkal az LCD monitorok tisztításához, amelyek impregnálást tesznek lehetővé, amely lehetővé teszi a felületek zsírozásának megakadályozását.
 5. Különleges eszközök. Az üzletek speciális szerszámokat kínálnaka zsíros foltok eltávolítása a bőrről. Spray megbirkózni elsősorban friss foltok és törlőkendők az összetételtől függően lehet használni mind a friss és viszonylag régi foltok. De mindkét folttisztítóval nem tud megbirkózni a makacs szennyeződéseket régi - tisztítsa meg jobban bízni tisztítóban.