nevek papagájokhoz

Amikor a családban új családtag jelenik meg a házban, mindenki nemkitart, hogy szép és bonyolult nevet kapjon. Mi a papagáj neve? Szeretnék felvenni egy nagyon szonikus és ragyogó becenevet, mert egész életében a petével lesz. A papagájok nevét nagyon nehéz választani, mert több pontot kell figyelembe venni a kiválasztásnál.

Ha megtalálta az állatok becenevet tartalmazó referenciakönyveketés már felvette néhány érdekes lehetőséget, először gondolja: vajon a kedvence képes lesz-e kiejteni a nevét? Ez a beszélő papagájokra vonatkozik, végül is gyakran válogatható a madarak kiképzésére. Gyönyörű nevek papagájoknak is rendelkezniük kell tulajdonosuk rendelkezésére.

A szakértők tanácsot adnak a papagájok nevének kiválasztásakor bizonyos szabályok betartása érdekében:

 • a "ch" és a "k" hangokat nevezzük, ez a legegyszerűbb hang a kedvence számára;
 • a papagájok nagyon szeretik mondani a "morgó" hangokat, mert a "p" hangzású névvel találkozhatunk, valószínűleg a kedvtelésből nagyon is szeretni fogják a nevét;
 • a papagájok a szavakat énekelt módon mondják ki, így a magánhangzók jelenléte a névben kötelező;
 • nehézségek merülnek fel az ilyen hangok „c”, „h”, „c”, de nagyon nehéz madár mondani, hogy „én” úgy hangzik, „l”, „n”.

A papagájok nevei

Ha elindultál, hogy vegye fel a kedvencétegzotikus vagy romantikus név, egy kicsit el kell gondolkodnod. A papagájok nevei nem csak arra szolgálnak, hogy hangsúlyozzák a kedvence iránti szeretetet, ez a név egész életében jár a madár számára. Például egy nevetséges, buzgó név mindig körülveszi az embereket, a madár reagál rá. Egy összetett és bonyolult név egy bizonyos lenyomatot adhat a madár karakterére: annál nehezebb a neve, annál bizarrabb a gyermeke.

Ügyeljen arra, hogy elkerülje a madár nevének hasonlóságát az egyik családtag nevével. Ezt csak a papagóval fogják összekeverni.

A fiú papagáj neve

Ha nem tervezi tanítani a madarat a beszéd, a névfeltétlenül bárki felvenni. Kicsit nehezebb találni egy nevet a beszélő papagájnak. A kiválasztás elve a fentiekben vázolt, de itt van néhány változata a papagájfiának:

 • Arik, Tisha, Arkasha, Yasha, Arkhip, Tory, Archie;
 • Borya, Golden Eagle, Fedya, Chucha;
 • Zheka, Zhora;
 • Kesha, Kirill, Prosh, Rubik;
 • Chizhik, Shurik.

A hullámzó papagájok nevét

Ha kiválasztja a kedvence nevét, ne felejtse elki fogja mondani naponta. Nagyon jó két azonos szótag kombinációjának nevére: Coco, Chichi, Rara. Kiemelheti a viselkedés nevét vagy a madár külső színét. A papagájlány nevét univerzálisan vagy egyszerűen lehet választani, és kicsit fantáziálhat. Íme néhány lehetőség:

 • Basia, Vesta, Viola, Gressy, Júlia, Desi, Jeanne, Zora, Zara;
 • Irma, Zura, Coca, Zita, Lana, Linda, Laura, Mary;
 • Terra, Sarah, Uma, Flora, Tsatsa, Tsypa, Jashma, Era, Elba.

Ne feledje, hogy pusztán nőies vagyaz ember neve akkor lehet, ha teljesen magabiztos a kedvence területén. Ha nem akar kockázatot vállalni, vagy csak nem találja meg a megfelelőt, próbálja meg felvenni a nevet a papagájok univerzális nevei között:

  szép papagáj nevek

 • Hera, Desha, Christie, Fanya, Fasya, Tosha, Mickey, Leka, Zheka, Fenya, Tyusha.

Ha eldöntötte a névválasztást, próbálkozzonmondja ki simán. Ügyeljen arra, hogy nyugodt és szerető hangon beszéljen, ez megkönnyíti a madár nevéhez való alkalmazkodás folyamatát. Ráadásul kedvence meg fogja érteni, hogy ez a hanghalmaz nem hordoz veszélyt rá.

Idővel a madár megtanulja a nevet, és folyamatosan fog maradnikiáltani. Ne felejtsd el, hogy állandóan az állat nevét nevezzük meg, hogy különböző mondatokat mondjak el vele. Így a madár fokozatosan megtanulja mondani a legegyszerűbb szavakat, amelyeket a nevével szólal meg.